Rólunk

Cégünk az Eni Travel Agency  Kft.  2013. február 22-én alakult. A társaság megalapításának fő célja az volt, hogy vezető szerepet töltsön be a Hévízen tartózkodó vendégek utaztatási tevékenységében.Működésével hozzájáruljon a helyi turisztikai szolgáltatások fejlesztéséhez, versenyképességük növeléséhez, ösztönzően hasson Hévíz kínálatának bővítésére a turisztikai szolgáltatások piacra jutása érdekében, továbbá a desztinációba látogatókat vonzzon és számukra az ott tartózkodás során komplex turisztikai élményt nyújtson. Mottónk: „Száz élmény vár ránk! ”– az egyediséget hangsúlyozó üzenet, a modern kor igényeihez igazodva. 

Vállalkozásunk számára létfontosságú a vendégelégedettség és annak fokozása, a vendégekkel való közvetlen kapcsolat kiépítése és fenntartása, hisz a komplex szolgáltatással elégedett vendég az alapköve annak az építménynek, amelynek a tetőszerkezetét az élményt nyújtó kirándulások és szórakoztató programok jelentik.

 

Legyen Ön is a vendégünk!

Etl Enikő
ügyvezető igazgató, tulajdonos

Kérdése van?
Igyekeztünk néhány alapvetö kérdést megválaszolni, amelyek az oldal böngészése közben felmerülhetnek. Ha nem talál választ, vegye fel Velünk a kapcsolatot.
GYIK
Írja le élményeit!
Utazott már Velünk? Ígénybe vette valamelyik szolgáltatásunkat? Írja le tapasztalatait, élményeit, hogy ez más utasok számára is elérhető legyen.
Vendégkönyv